Samarbejdspartnere

Dansk Squash Forbund
Siden 2015 har jeg været en del af det eksterne netværk for Dansk Squash Forbund. Jeg er tilknyttet talentgruppen, elitespillerne og landsholdene.
Min rolle består af forebyggelse, behandling og identificering af ”svage punkter”.

Otterup HK
På 6. år er jeg ansvarlig for sundhedssektoren omkring klubbens 1. divisions herrer. Jeg står for behandling og genoptræning af spillerne ved behov, samt forebyggelse af skader på baggrund af tidligere skadeshistorik.

OGF Seniorherrer – Team Gym
Da jeg i min egen fortid har dyrket gymnastik på eliteniveau, har jeg på nogle områder ikke kunnet slippe det helt. I OGF har jeg igennem nogle år været tilknyttet deres Seniorherrer, hvor jeg har taget mig af skader, genoptræning / vejledning og træningsoptimering. Dette med henblik på at mindske antallet af skader over en sæson, samt ”ryste posen” i forhold til traditionel fysisk træning af springgymnaster på højt niveau.

Træningsspecialist Kristian Bradsted – kristianbradsted.dk

En stærk samarbejdspartner, når det kommer til træning af klienter på forskellige niveauer. Kristian er super skarp på sit faglige område, og har en evne til at formidle sine budskaber/ sin viden ud på en let forståelig måde. Vi deler på tværs af vores faglighed en fælles tanke om kvalitet frem for kvantitet, hvilket vi benytter i vores samarbejde om klienter fra motionist- til eliteniveau.
Ud over at træne klienter, underviser Kristian også på SDU samt står bag ”Bradsteds Blog”, som altid er et besøg værd.

Strong4life
​Stong4life er det træningscenter, hvor jeg har klinik. ​

Kontakt mig​

Fysioterapeut Mads Haahr

Cikorievej 76
​5220 Odense SØ

Kontakt mig for tidsbestilling

Telefon: 51 91 14 40

Skriv til mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt