Referencer - Udtalelser fra kunder

”I HC FYN arbejder vi seriøst og professionelt med alle vores spillere. Skader, både akutte og kroniske, kan desværre ikke undgås helt. Dertil er sporten alt for hård.

Når uheldet er ude er det meget vigtigt, at have tillid og tiltro til sundhedsstaben omkring holdet.

Samarbejdet og den indbyrdes forståelse mellem Mads Haahr, spillerne og jeg som træner fungerer perfekt og vi er virkelig glade for den behandling som Mads giver os.

Mads' diagnosticering og behandling er virkelig i top. Jeg er derfor altid super tryg når han undersøger og behandler spillerne.”

Jakob Larsen, Tidl. Cheftræner i HC FYN, nu GOG.

"Jeg er 41 år og har gennemført flere maratonløb – tilbage i 2006 pådrog jeg mig under intervaltræning en svær fibersprængning i min venstre læg. Skaden blev aldrig diagnosticeret, hvorfor jeg gik glip af en nødvendig individuel genoptræning. Flere forsøg på struktureret løbetræning mislykkedes og i 2007 måtte jeg opgive drømmen om flere maratons, halvmaratons, 10 km løb eller løbetræning.

Efteråret 2010 mødte jeg fysioterapeut Mads Haahr i CCS, som blev nysgerrig på min gamle skade - mine trænings- og konkurrencedrømme. Efter en grundig undersøgelse og en klar diagnosticering kunne genoptræningsforløbet starte.

Sommeren 2011 kunne jeg med stor glæde præstere på 5 km, 10 km og halvmaraton og er i dag påbegyndt en rejse, der kan muliggøre min drøm om en Ironman."


Stig

Kontakt mig​

Fysioterapeut Mads Haahr

Cikorievej 76
​5220 Odense SØ

Kontakt mig for tidsbestilling

Telefon: 51 91 14 40

Skriv til mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt