​Idrætsskader behandles professionelt

​Har du en skade, der vender tilbage gang på gang, og som hæmmer dig? Der er hjælp at hente hos din lokale fysioterapeut.

Fysioterapeut Mads Haahr driver klinik i centrum af Odense og er ekspert i at håndtere idrætsskader. Jeg kan hjælpe dig med alle former for idrætsskader, og jeg kan sammensætte et træningsprogram til dig. På den måde har du større chance for ikke at løbe ind i et lignende forløb i fremtiden.

Hvilke idrætsskader kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan hjælpe med alle former for idrætsskader, hvad end det drejer sig om mindre skader, der hæmmer dig i at være aktiv, eller mere omfattende skader, som helt stopper din aktivitet.

De mest typiske idrætsskader, jeg støder på til daglig i min klinik, er:

  • Fiberskader
  • Ledskader som forstuvninger eller vrid
  • Overbelastningsskader
  • Andre former for idrætsskader

Kontakt mig, og så finder vi en løsning​

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du døjer med en idrætsskade. Jeg vil hjælpe dig ved at se nærmere på din skade og ved eventuelt at give dig nogle øvelser, du selv kan arbejde med. Vi finder sammen ud af, om du har behov for blot en enkelt eller flere konsultationer hos mig.

Du kan ringe til mig på telefon 51 91 14 40 eller sende mig en e-mail på fysioterapeut@madshaahr.dk og hør mere om min behandling af idrætsskader.​

Kontakt mig​

Fysioterapeut Mads Haahr

Cikorievej 76
​5220 Odense SØ

Kontakt mig for tidsbestilling

Telefon: 51 91 14 40

Skriv til mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt